Ask Your Question
1

Can ping but cant browse from the browser??

asked 2015-03-11 22:42:21 -0500

Yedhu Sastri gravatar image

Hi,

I successfully installed OpenStack juno using workstations. Every thing is working fine. I loaded windows instance and can ping the internet but cant browse from the browser. Recently we moved from watchguard firewall to cyberoam firewall. When watchguard is there I can ping and browse. But now I cant browse. I updated every policies and granted permissions in cyberoam exactly like watchguard. But still cant browse. Why?? please help..

Thanks

Yedhu Sastri

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-03-12 00:03:55 -0500

Vinoth gravatar image

It may be due to MTU size problem. Try MTU=1456 .

Also, Check for your firewall settings & all other switches that should allow jumbo frames.

edit flag offensive delete link more

Comments

I changed /etc/neutron/dnsmasq-neutron.conf like dhcp-option-force=26,1456

but still that problem exists... that is can ping everything but cant browse...

Is there any other option or any other thing I have to do???

Yedhu Sastri gravatar imageYedhu Sastri ( 2015-04-16 04:00:37 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2015-03-11 22:42:21 -0500

Seen: 193 times

Last updated: Mar 12 '15