404 not found on all requests for every service controller node [closed]

asked 2015-02-27 09:30:23 -0500

oscar gravatar image

Hi,

I had set up Identity, Image, compute and networking services for Controller, Compute and Network nodes. I attempted to install horizon on the controller node but I could not It did not fail but was not able to access the web interface on the browser (tcp error, connection timeout).

I tried to uninstall and reinstall horizon but did not work either and somehow acces to all services now returns "404 not found error" everytime from the controller node. I cant even use keystone to list users... When I run nova service-list it lists services on other nodes but all are down... And keystone do work on the comute node.

Any ideas? Thanks.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by oscar
close date 2015-03-11 07:58:34.138055

Comments

1

Lots of ideas :) Edit your question and keep adding details while you debug. So many things can be wrong.

smaffulli gravatar imagesmaffulli ( 2015-02-27 18:02:37 -0500 )edit

i decided to retake a bnackup vm and try again since everything stopped working after the dashboard better try to install it again than to lose time fixing something that was working already.

oscar gravatar imageoscar ( 2015-03-02 11:12:34 -0500 )edit
1

Hi, still the issue? If yes, can you post some logs and --debug flag in some commands like nova --debug image-list, Also check rabbitmq service is running and OK.

Eduardo Gonzalez gravatar imageEduardo Gonzalez ( 2015-03-05 05:27:08 -0500 )edit

leave us the results of the following commands:

#netstat -ntlp
#ping controller
#service --status-all
#keystone service-list
Moe gravatar imageMoe ( 2015-03-11 04:12:57 -0500 )edit