Ask Your Question
2

While launching an instance, I get the error, "ERROR(BadRequest) : invalid key_name provided(http 400). Please help me with this

asked 2014-12-26 23:52:13 -0600

agm123 gravatar image

Unable to launch an instance. Please help me with this

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

This may be because of many reasons, share nova-compute.log for finding the source of the issue.

yatin gravatar imageyatin ( 2014-12-27 04:53:44 -0600 )edit

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2015-03-04 06:30:56 -0600

Praveen N gravatar image

updated 2015-03-04 06:31:50 -0600

Once try to provision an instance without using Key Pair.Also Create a key pair under "Access & security" in horizon. Ensure there exists the valid keypair which is used while instance launching.Try launching the instance using the created key pair.

edit flag offensive delete link more

Comments

Also share the nova-compute logs.

Praveen N gravatar imagePraveen N ( 2015-03-04 06:33:06 -0600 )edit
1

answered 2016-12-04 07:38:24 -0600

stardust85 gravatar image

The tricky part of working with keypairs is that they aren't shared between users. If you created such keypair, please check that you are logged in as the same user under which the key was created.

edit flag offensive delete link more

Comments

strangely true!!

Pedro Schiappa gravatar imagePedro Schiappa ( 2018-10-10 09:19:10 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-12-26 23:52:13 -0600

Seen: 5,491 times

Last updated: Mar 04 '15