'Keystone fail to get token' error while stacking using devstack

asked 2014-12-15 10:50:01 -0500

Sharad M gravatar image

On Fedora 20 using stable juno, I get the following error while running stack.sh with latest devstack on controller node -

  • echo 'Waiting for g-api (10.11.xx.yy:9292) to start...' Waiting for g-api (10.11.xx.yy:9292) to start...
  • wait_for_service 60 http://10.11.xx.yy:9292
  • local timeout=60
  • local url=http://10.11.xx.yy:9292
  • timeout 60 sh -c 'while ! curl -k --noproxy '\''*'\'' -s http://10.11.xx.yy:9292 >/dev/null; do sleep 1; done'
  • is_service_enabled g-reg ++ set +o ++ grep xtrace
  • local 'xtrace=set -o xtrace'
  • set +o xtrace
  • return 0 ++ keystone token-get ++ grep ' id ' ++ get_field 2 ++ local data field ++ read data Could not find user: admin (Disable debug mode to suppress these details.) (HTTP 401)
  • TOKEN=
  • die_if_not_set 1179 TOKEN 'Keystone fail to get token'
  • local exitcode=0 ++ set +o ++ grep xtrace
  • local 'xtrace=set -o xtrace'
  • set +o xtrace [Call Trace] ./stack.sh:1179:die_if_not_set /home/stack/devstack/functions-common:251:die [ERROR] /home/stack/devstack/functions-common:1179 Keystone fail to get token Error on exit World dumping... see ./worlddump-2014-12-15-163422.txt for details
edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-12-15 11:36:41 -0500

Sharad M gravatar image

Resolved

Had to remove devstack folder. uninstall mariaDB packages and recloned devstack and all worked well.

edit flag offensive delete link more

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-12-15 10:50:01 -0500

Seen: 925 times

Last updated: Dec 15 '14