Ask Your Question
0

glance bug or documenation error - Juno

asked 2014-12-02 10:54:54 -0500

TheFutonEng gravatar image

Hello everyone. Not sure where the proper place is to report this. I've run into an issue with glance building a new Juno install on Ubuntu 14.04.1.

I installed and configured glance as per the install instructions on the OpenStack website and received the following error when attempting to upload a cirros image:

[root@controller]# source ~/openstack-tools/admin-openrc.sh 
[root@controller]# glance image-create --name "cirros-0.3.3-x86_64" --file cirros-0.3.3-x86_64-disk.img --disk-format qcow2 --container-format bare --is-public True --progress
[=============================>] 100%
Request returned failure status.
Invalid OpenStack Identity credentials.

Keystone Logs:

2014-12-02 07:52:16.300 11159 INFO eventlet.wsgi.server [-] 192.168.122.11 - - [02/Dec/2014 07:52:16] "POST /v2.0/tokens HTTP/1.1" 200 1250 0.084692
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:16] code 400, message Bad request version ('b\x00\x00\x82\xc00\xc0,\xc0(\xc0$\xc0\x14\xc0')
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:16] "^V^C^A^A^\^A^@^A^X^C^C<DA>^M<FA><91><92>`^V<94><97>^Z^TPߕ<B9><A4><A8>^E<D3>G;<FA><AC>5^X"<9B><88> b^@^@<82><C0>0<C0>,<C0>(
<C0>$<C0>^T<C0>" 400 -
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:16] code 400, message Bad request syntax ('\x16\x03\x01\x01\x1c\x01\x00\x01\x18\x03\x03\xc7\xc2s\xdb\x97w\x94t\x84\xa4\xca.\x9c\x18\xa9\xd7\xd1\xf2\x94\xfb\xad\x1c\x04\xbc\x07\xcf!\xda5Z.\xa7\x00\x00\x82\xc00\xc0,\xc0(\xc0$\xc0\x14\xc0')
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:16] "^V^C^A^A^\^A^@^A^X^C^C<C7><C2>sۗw<94>t<84><A4><CA>.<9C>^X<A9><D7><D1><F2><94><FB><AD>^\^D<BC>^G<CF>!<DA>5Z.<A7>^@^@<82><C0>0
<C0>,<C0>(<C0>$<C0>^T<C0>" 400 -
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:17] code 400, message Bad HTTP/0.9 request type ('\x16\x03\x01\x01\x1c\x01\x00\x01\x18\x03\x03\xdf\xa1\x88\xb5)\x95\xd8L')
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:17] "^V^C^A^A^\^A^@^A^X^C^Cߡ<88><B5>)<95><D8>L 0<8E><B6>ܬqK<98><90><D8>^N<DF>F<CA>ܯ岼E|<B8>B^@^@<82><C0>0<C0>,<C0>(<C0>$<C0>^T
<C0>" 400 -
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:19] code 400, message Bad request syntax ('\x16\x03\x01\x01\x1c\x01\x00\x01\x18\x03\x03\x89\xc8\xa5\xea!\x8f\xad\x9d\xb1\xf86,X\xf1IC\xe1\x07\x95\x87Y\xa5\x8f\x05\xf9!d\xd97\x7f\xc1\xdf\x00\x00\x82\xc00\xc0,\xc0(\xc0$\xc0\x14\xc0')
127.0.0.1 - - [02/Dec/2014 07:52:19] "^V^C^A^A^\^A^@^A^X^C^C<89>ȥ<EA>!<8F><AD><9D><B1><F8>6,X<F1>IC<E1>^G<95><87>Y<A5 ...
(more)
edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2014-12-02 11:54:02 -0500

mpetason gravatar image

You will want to post bugs in Launchpad instead of on Ask OpenStack.

https://launchpad.net/glance

https://launchpad.net/keystone

I would also see if for some reason any of the configuration files for Glance/Nova/Keystone have https in them. Or see if Apache is setup with a redirect for either of the endpoints.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for the help @mpetason.

TheFutonEng gravatar imageTheFutonEng ( 2014-12-02 12:28:03 -0500 )edit

Np. The error is interesting. There may be more digging that can be done to fix it. I'd recommend opening a Launchpad account and adding it there. It is helpful for the community and you have another place to get karma ;).

mpetason gravatar imagempetason ( 2014-12-02 12:35:36 -0500 )edit

I've created a bug report in the glance project as a starting point. If it's determined that the issue is actually in Keystone, I'll file another bug report there.

https://bugs.launchpad.net/glance/+bu...

Thanks again for the help!

TheFutonEng gravatar imageTheFutonEng ( 2014-12-02 13:00:22 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-12-02 10:54:54 -0500

Seen: 568 times

Last updated: Dec 02 '14