Ask Your Question
1

Heat does not log

asked 2014-11-30 09:06:00 -0500

Yashiro gravatar image

Hello,

I've been installing openstack for a while now and i've gotten up to the Heat part. I'm trying to start the heat services ( heat-api heat-api-cfn heat-engine ) but they stop immediately after i start them. I enable logging on heat.conf by setting verbose = True and log_dir=/var/log/heat and log_file=heat.log but i still can't see any log files.

Any idea what this might be related to?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

which version of OpenStack and what the deployment tool you were using? could you paste the whole keystone.conf and heat.conf to paste.openstack.org , these two files are crucial to troubleshooting.

9lives gravatar image9lives ( 2014-11-30 18:52:47 -0500 )edit

Yes, Post your heat logs. That makes it a lot easier for troubleshooting. There should be a trace or an error in the heat logs that tells you why it is exiting out.

mpetason gravatar imagempetason ( 2014-12-02 13:18:53 -0500 )edit

Is there any error message/trace on the console while the service is being brought up?

unmesh-gurjar gravatar imageunmesh-gurjar ( 2014-12-05 06:03:13 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-12-05 07:12:10 -0500

Yashiro gravatar image

Hello,

I have openstack icehouse, i could not figure out the problem because heat doesn't write any logs, even though i specified the logs folder and filename. The heat daemon starts fine but it stops immediately after i type any heat command. I do not know exactly the problem but i solved this by removing and purging heat, removing all the files under /etc/heat/* , reboot then reinstall.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2014-11-30 09:06:00 -0500

Seen: 894 times

Last updated: Dec 05 '14