Ask Your Question
0

Expecting a token provided via either --os-token or env[OS_SERVICE_TOKEN]

asked 2014-11-18 17:31:20 -0500

Grayhorns gravatar image

I have seen the solution in various sites, somehow failed for me..

root@controller:/home/abcd# keystone tenant-create --name admin --description "Admin Tenant" Expecting a token provided via either --os-token or env[OS_SERVICE_TOKEN] root@controller:/home/abcd# ^C root@controller:/home/abcd# keystone user-create --name admin --pass abcd --email dmv@hp.com Expecting a token provided via either --os-token or env[OS_SERVICE_TOKEN]

root@controller:/home/abcd# cat ~/.bash_profile export OS_USERNAME=admin export OS_PASSWORD=vamsi export OS_TENANT_NAME=tenant_vamsi export OS_AUTH_URL=http://10.0.0.11:35357/v2.0 export NOVACLIENT_DEBUG=1 export NOVA_VERSION=2

root@controller:/home/abcd# su -s /bin/sh -c "keystone-manage db_sync" keystone root@controller:/home/abcd# service keystone restart keystone stop/waiting keystone start/running, process 38401 root@controller:/home/abcd# rm -f /var/lib/keystone/keystone.db root@controller:/home/abcd# (crontab -l -u keystone 2>&1 | grep -q token_flush) || \

echo '@hourly /usr/bin/keystone-manage token_flush >/var/log/keystone/ keystone-tokenflush.log 2>&1' \

/var/spool/cron/crontabs/keystone root@controller:/home/abcd# export OS_SERVICE_TOKEN=a07032ae60e488bd6e24 root@controller:/home/abcd# export OS_SERVICE_ENDPOINT=http://controller:35357/v2.0 root@controller:/home/abcd# keystone tenant-create --name admin --description "Admin Tenant" Unable to establish connection to http://controller:35357/v2.0/tenants root@controller:/home/abcd# cat /etc/hosts 127.0.0.1 localhost

::1 ip6-localhost ip6-loopback fe00::0 ip6-localnet ff00::0 ip6-mcastprefix ff02::1 ip6-allnodes ff02::2 ip6-allrouters

10.0.0.11 controller

10.0.0.21 network

10.0.0.31 compute root@controller:/home/abcd# sudo keystone tenant-create --name admin --description "Admin Tenant" Expecting an auth URL via either --os-auth-url or env[OS_AUTH_URL]

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

can you take a new terminal. export OS_SERVICE_TOKEN, OS_SERVICE_ENDPOINT variables. And try to create tenant, users. If its a single node deployment, try setting the value to localhost.

sushma-korati gravatar imagesushma-korati ( 2014-11-19 00:15:04 -0500 )edit

ok.. then can you try checking if your able to telnet the "controller" on "35357" port. And also if there is any proxy involved, please unset it and try.

sushma-korati gravatar imagesushma-korati ( 2014-11-21 02:23:06 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-11-19 03:17:23 -0500

Grayhorns gravatar image

Thanks Sushma, I have tried on a new terminal. also rebooted the server and checked, no luck... It is a 3 Node deployment(Controller,Network and Compute). Current issue is on the "controller node"

Error at this point "To create tenants, users, and roles"

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-11-18 17:31:20 -0500

Seen: 1,132 times

Last updated: Nov 18 '14