Ask Your Question
1

juno version problem,trove services:no module named rabbit

asked 2014-11-14 07:25:25 -0500

Nick zheng gravatar image

hi, I depoly juno these days, every services run correctly except trove,when I start trove service, it shows error "no mudule named rabbit", but I have installed rabbitmq-server, I don't why, Has anybody can give me some advice? I will be very appreciate it

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Did you put rpc_backend = rabbit in the trove configuration files. For rabbitmq this one is the correct syntax -> rpc_backend = trove.openstack.common.rpc.impl_kombu

ankush grover gravatar imageankush grover ( 2014-11-17 04:33:38 -0500 )edit

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-04-03 09:27:51 -0500

ipuc gravatar image

Hi, I have the same problem too...have you solved ? I try both rpc_backend solution(rabbit, trove.openstack.common.rpc.impl_kombu) but in the trove.log: no mudule named rabbit. thank you

edit flag offensive delete link more
0

answered 2014-11-14 20:06:06 -0500

GLaupre gravatar image

updated 2014-11-14 20:11:10 -0500

Hello,

Verify that the service is enable

# systemctl status rabbitmq-server.service

Verify that qpidd is not ruining also. There are conflicts between the two.

# systemctl stop qpidd.service

Cheers

Gabriel

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-11-14 07:25:25 -0500

Seen: 593 times

Last updated: Apr 03 '15