Ask Your Question
0

cinder iscsi lioadmin loses configuration on reboot [closed]

asked 2014-10-06 16:56:55 -0600

Jeff Weber gravatar image

updated 2014-10-06 17:17:49 -0600

mpetason gravatar image

Running OpenStack Icehouse (RDO + EL7) and I noticed an issue today when I rebooted a node hosting cinder volumes. When the node came back online it didn't have any configuration for the iscsi targets.

Doing some research it appears when volumes are created the target configuration is not saved so when the reboot happened the in memory configuration was lost. I'm trying to determine if I've missed a configuration step which would keep this from happening or if there is a bug I'm running into.

[DEFAULT]
rpc_backend = cinder.openstack.common.rpc.impl_kombu
rabbit_host = <snip>.net
rabbit_port = 5672
rabbit_userid = cinder
rabbit_password = <snip>
auth_strategy = keystone
volume_group = cinder-volumes
volume_driver = cinder.volume.drivers.lvm.LVMISCSIDriver
osapi_volume_workers = 48
iscsi_helper = lioadm
iscsi_ip_address = <snip>
glance_host = <snip>.net
edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by rbowen
close date 2016-04-01 08:25:00.954447

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-04-01 08:24:53 -0600

rbowen gravatar image

Question is about an end-of-life version. Please reopen if you're still experiencing this on a current release. Thanks.

edit flag offensive delete link more

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-10-06 16:56:15 -0600

Seen: 329 times

Last updated: Apr 01 '16