Ask Your Question
0

VOVA Icehouse

asked 2014-08-20 02:05:27 -0500

smoulder22 gravatar image

I am setting up a POC for my company to evaluate Openstack with VMWare

So the current status is that I've set up a partially working "cloud". Set up is as follows: 1) Physical platform which I have access to is VC 5.0 2) Created 3 VMs on this: - ESXi 5.5 - VC 5.5 - VOVA Icehouse

Issues so far - - ideally my VOVA appliance should be created on top of my ESXi 5.5 VM (nested virtualization) which will allow me to have the br100 port group (not possible for me to create it on ESX 5 physical because of privileges). However, because of limitations on the physical layer, this is not possible so creation of VMs won't be possible here. - The issue which I am looking for resolution right now - I am unable to see the ESXi 5.5 hypervisor in Openstack. Any suggestions on what I could have missed?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

anyone? what is it you guys are doing to get vsphere/vc working with openstack? at least for the moment, i would like to see the hypervisor appear. i've specified the VC server IP, (admin) user name & password in the nova.conf file but still no luck.

smoulder22 gravatar imagesmoulder22 ( 2014-08-25 01:32:55 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-10-24 09:22:55 -0500

annegentle gravatar image
edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-08-20 02:05:27 -0500

Seen: 361 times

Last updated: Oct 24 '14