Ask Your Question
1

Instance running windows 2012 Help (iso image not loading)

asked 2014-07-09 10:36:51 -0500

Genevieve gravatar image

Hi,

I am trying to create a Windows Image on havana openstack. My openstack is running on a ubuntu server on Vmware workstation. I have a windows2012 ISO image. I tried to create an Image in the dashboard but the ISO file does not load. Is there something that I am doing wrong ?

Thank you

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Please check the flavor you are using has proper resources and associate a volume.

SGPJ gravatar imageSGPJ ( 2014-07-09 10:48:27 -0500 )edit

I need to pick a flavor only when I created the instance right ? For the moment I am only trying to create/load the image into glance. It does not ask me to pick the flavor yet. Should I be using a different image format than ISO ?

Genevieve gravatar imageGenevieve ( 2014-07-09 11:12:08 -0500 )edit

Search this site, there are a few questions and answers about creating Windows images. Edit your question to show how your issue is different than the others

smaffulli gravatar imagesmaffulli ( 2014-07-11 16:58:30 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-07-17 02:36:14 -0500

Hi Geneviev,

Can you try by preparing qcow2 image for win2012, How you uploaded iso image idrectly into dashboard, like imported into glance ?

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-07-09 10:36:51 -0500

Seen: 132 times

Last updated: Jul 09 '14