Ask Your Question
0

Problem with deploy horizon!

asked 2014-07-08 04:36:48 -0500

anhdenday gravatar image

Hi all, I am deploy horizon from the source code at my local computer, after running server by command:

python manage.py runserver

Then it's seem ok.

Django version 1.6.5, using settings 'openstack_dashboard.settings'
Starting development server at http://127.0.0.1:8000/

But when i access horizon by address: http://127.0.0.1:8000/ it's not appear horizon GUI to login, i dont know why, it's only appear information following:

{"versions": [{"status": "CURRENT", "id": "v1.0", "links": [{"href": "http://127.0.0.1:8000/v1/", "rel": "self"}]}]}

Please help me! Thanks you so much

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-07-08 04:41:57 -0500

jpichon gravatar image

It's possible one of the other services you have installed (Heat?) already uses port 8000, in which case you'd need to run it with a different port, e.g.:

$ python manage.py runserver 0.0.0.0:8888
edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks you so much for quick reply. I only deploy 2 services (not installed Heat), one is keystone for authenticate and another one is horizon for dashboard to see how it look It's work but it appear another problem, i will ask to another thread.

anhdenday gravatar imageanhdenday ( 2014-07-08 04:52:47 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-07-08 04:36:48 -0500

Seen: 57 times

Last updated: Jul 08 '14