Ask Your Question
0

Problem using the API with python

asked 2013-07-26 03:41:48 -0500

anonymous user

Anonymous

Hi

I'm trying to get the nova url using the python scripts in the openstack docs. I can successfully get the authentication token using an HTTP connection. When I try to establish an HTTPS connection an ssl error occurs (unknown protocol). When I point my browser to https://IPADDRESS:5000 I get an ssl connection error.

I can connect to the dashboard using HTTPS. How can I configure the server to accept the required connection on port 5000?

edit retag flag offensive close merge delete

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2013-07-28 12:49:34 -0500

fifieldt gravatar image

Hi,

It looks like you may have not enabled ssl in your Keystone server. Try http://docs.openstack.org/trunk/openstack-config/content/ch_configuring-openstack-identity.html#keystone-ssl-config

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-07-29 18:31:18 -0500

MoizArif gravatar image

If you don't want much hassle. You can always work around this problem by using the counterpart "http connection commands" instead of https and it will work fine for you.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2013-07-26 03:41:48 -0500

Seen: 89 times

Last updated: Jul 29 '13