Ask Your Question
0

VM loosing SSH

asked 2014-06-25 09:45:24 -0500

Akshat gravatar image

updated 2014-06-25 09:46:10 -0500

Hi,

I am facing a strange problem, where a perfectly running VM becomes unreachable all of a sudden and I have to restart openvswitch agent on the compute to fix it.

This happens in both grizzly and havana with openvswitch networking.

Has anybody faced a similar problem, any pointers will be helpful.

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-06-25 10:41:24 -0500

SGPJ gravatar image

This can happen when a Flow gets deleted from OVS flow table. Please check this by using OVS-ofctl command.

Else, please post the log files.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for replying Shankar,

I did checked the dump flows and I see a normal flow , so the flows look proper. Also I do not see any errors in logs.

Please let me know which log files you want, I will post them.

Akshat gravatar imageAkshat ( 2014-06-25 11:54:13 -0500 )edit

are you using single node setup or vm are running in compute node?

SGPJ gravatar imageSGPJ ( 2014-06-25 13:14:42 -0500 )edit

Nope, the setup has 2 controllers running nova,glance and quantum/neutron server, 2 network nodes running the neutron agents(dhcp,l3,metadata,ovs) and computes running nova-compute and ovs-agent. VMs are running in compute node.

Akshat gravatar imageAkshat ( 2014-06-26 10:04:39 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-06-25 09:45:24 -0500

Seen: 45 times

Last updated: Jun 25 '14