Ask Your Question
0

error when testing th image service

asked 2014-05-12 03:57:44 -0500

jihen gravatar image

updated 2014-05-12 04:00:47 -0500

Hi everyone, I get this error

[=============================>] 100%
Request returned failure status.
HTTPInternalServerError (HTTP 500)

when I execute

glance image-create --name "cirros-0.3.2-x86_64" --disk-format qcow2 --container-format bare --is-public True --progress < cirros-0.3.2-x86_64-disk.img
edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What do glance log files say (default location is /var/log/glance/ )? Try pastebin them here.

Antonio G. gravatar imageAntonio G. ( 2014-05-12 04:03:41 -0500 )edit

http://paste.openstack.org/show/80047/(glance/api.log) (http://paste.openstack.org/show/80047...) http://paste.openstack.org/show/80049/(glance/api.log.1) (http://paste.openstack.org/show/80049...) http://paste.openstack.org/show/80050/(glance/registry.log) (http://paste.openstack.org/show/80050...) http://paste.openstack.org/show/80051/(glance/registry.log.1) (http://paste.openstack.org/show/80051...)

jihen gravatar imagejihen ( 2014-05-12 04:13:21 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-05-12 04:05:18 -0500

SGPJ gravatar image

updated 2014-05-12 04:05:38 -0500

Duplicate of link

another link: https://ask.openstack.org/en/question...

Thanks.

edit flag offensive delete link more

Comments

I tried those solution but it doesn't work any help please

jihen gravatar imagejihen ( 2014-05-12 06:01:45 -0500 )edit

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-05-12 03:57:44 -0500

Seen: 113 times

Last updated: May 12 '14