HTTP exception thrown: The resource could not be found

asked 2014-05-03 10:00:09 -0500

ospz2014 gravatar image

updated 2014-05-03 13:52:21 -0500

I modified endpoints, and corrected. I had some bad setup and things were not showing right, so had to add some endpoints back correctly. In this process, looks like something went wrong. Nova no more works to deploy instances, it just shows scheduling as status. I turned verbose on, and found below - Any idea why resource not found error ? i dont see any endpoint with id "f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642" +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

**2014-05-03 07:35:16.533 32170 INFO nova.api.openstack.wsgi [req-fde61d91-62d0-4cbe-8c1c-5078a07aa086 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] HTTP exception thrown: The resource could not be found.**
2014-05-03 07:35:16.535 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-fde61d91-62d0-4cbe-8c1c-5078a07aa086 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/flavors/m1.small HTTP/1.1" status: 404 len: 272 time: 0.9983060

2014-05-03 07:35:16.557 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-202d0608-bbc6-4684-85c4-12fe4d465610 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/flavors HTTP/1.1" status: 200 len: 1770 time: 0.0180461

2014-05-03 07:35:16.576 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-60c644f9-620b-4abd-bc31-bf30c1b5f612 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/flavors HTTP/1.1" status: 200 len: 1770 time: 0.0152509

2014-05-03 07:35:16.599 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-2618cfaf-27a2-4508-988d-527dcb291694 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/flavors/2 HTTP/1.1" status: 200 len: 600 time: 0.0178509

2014-05-03 07:35:16.625 32170 INFO urllib3.connectionpool [-] Starting new HTTP connection (1): 10.29.126.107
2014-05-03 07:35:16.930 32170 INFO urllib3.connectionpool [-] Starting new HTTP connection (1): 10.29.126.107
2014-05-03 07:35:17.182 32170 INFO nova.openstack.common.rpc.common [req-0fade662-5af9-443c-b9bf-c2213b233320 pzanwar f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] Connected to AMQP server on svl-stack-mgmt4:5672
2014-05-03 07:35:17.236 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-0fade662-5af9-443c-b9bf-c2213b233320 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "POST /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/os-volumes_boot HTTP/1.1" status: 202 len: 739 time: 0.6323640

2014-05-03 07:35:17.239 32171 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [-] (32171) accepted ('10.29.126.68', 1757)

2014-05-03 07:35:17.242 32171 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [-] 10.29.126.68 "GET / HTTP/1.1" status: 200 len: 278 time: 0.0014040

2014-05-03 07:35:17.329 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-789d23e0-3ddd-4830-92be-fa491e62fc07 xxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/servers/d502cf70-7d01-43dc-9137-c02c8af14ba4 HTTP/1.1" status: 200 len: 1437 time: 0.0874031

2014-05-03 07:35:17.352 32170 INFO nova.osapi_compute.wsgi.server [req-0d4dc81e-c601-4aff-aa07-92d8d065583e xxxxxxx f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642] 10.29.126.105,10.29.126.91 "GET /v2/f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642/flavors/2 HTTP/1.1" status: 200 len: 600 time: 0.0187478
edit retag flag offensive close merge delete

Comments

well sorry, what i called this f67f5a16cc3a46c7b9004cee05233642 is actually a tenant id, so it is not an endpoint, my bad. But still i am puzzled about resource not found error and instance shows as scheduling, not just this tenant, but any

ospz2014 gravatar imageospz2014 ( 2014-05-03 10:13:34 -0500 )edit

Is the nova scheduler service running? The output of 'nova-manage service list' should show a smiley for scheduler service.

unmesh-gurjar gravatar imageunmesh-gurjar ( 2014-05-05 12:21:36 -0500 )edit