ERROR: HTTPConnectionPool(host='controller' , port=8774): Max retries exceeded with url: /v2/e843a13455614b638973dd0f6239a04/os-networks (Caused by <class 'socket.error'>: [Errno 111] Connection refused) [closed]

asked 2014-04-27 08:47:26 -0500

Indeep_Minku-OPENSTACK gravatar image

Hello Evryone. I am installing single node setup of OpenStack Havana.

I am the step Enable Networking. Everything seems to be fine but when i run :

# nova network-create vmnet --fixed-range-v4=10.0.0.0/24 --bridge-interface=br100 --multi-host=T

I get the following error :

image description

This is the details of the log files in var/log/nova :

image description

image description

image description

image description

image description

image description

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by larsks
close date 2014-06-07 16:06:02.240965

Comments

i believe you are not using neutron right. have u install nova-network service? seems like the service is not running. can you check if nova-network is running? you may run service nova-network status

senyapsudah gravatar imagesenyapsudah ( 2014-04-27 19:25:06 -0500 )edit

@senyapsudah Its running. I checked. I typed : service nova-network status

and got the output :

nova-network start/running , process 1607

Indeep_Minku-OPENSTACK gravatar imageIndeep_Minku-OPENSTACK ( 2014-04-27 23:31:37 -0500 )edit

Please don't post pictures of text. Just copy and paste the text itself. This makes questions (and answers!) much easier to find via search engines (and makes it easier for people trying to help you out, since we can search for specific strings in your questions).

larsks gravatar imagelarsks ( 2014-04-28 08:45:20 -0500 )edit

My apologies. But please can you help me with the error. As i am facing lot of problems with nova network-creat vmnet --fixed-range-v4=10.0.0.0/24 --bridge-interface=br100 --multi-host=T

Indeep_Minku-OPENSTACK gravatar imageIndeep_Minku-OPENSTACK ( 2014-04-29 12:06:25 -0500 )edit
1

I got the same problem as you. I'm deploying all-in-one Icehouse. The nova-api service is stopped and cannot be restart. The other symptoms are like yours. Still unsolved..

dylan-yu gravatar imagedylan-yu ( 2014-06-07 12:08:05 -0500 )edit