Ask Your Question
1

use "packstack --allinone" error,please help [closed]

asked 2014-03-08 20:27:33 -0600

Pein gravatar image

updated 2014-03-08 22:01:24 -0600

When I used the command "packstack --allinone" to setup the OpenStack in CentOS 6.5 . When Applying qpid.pp,occurs a mistake . the install log is this:

# packestack --allinone
........
........
Preparing servers...                                   [ DONE ]
Installing Dependencies...                             [ DONE ]
Copying Puppet modules and manifests...                [ DONE ]
Applying Puppet manifests...
Applying 192.168.2.20_prescript.pp
192.168.2.20_prescript.pp :                 [ DONE ]                 
Applying 192.168.2.20_mysql.pp
Applying 192.168.2.20_qpid.pp
                                                                                         [ ERROR ]

ERROR : Error appeared during Puppet run: 192.168.2.20_mysql.pp
Error: mysqladmin -u root  password 'ad4ef326beb24eee' returned 1 instead of one of [0]
You will find full trace in log /var/tmp/packstack/20140309-060205-SN1bSx/manifests/192.168.2.20_mysql.pp.log
Please check log file /var/tmp/packstack/20140309-060205-SN1bSx/openstack-setup.log for more information

I use the ssh root account to login, remote install. The ip is static. I don't know what happened,please help me. Thank you very much.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by koolhead17
close date 2014-07-15 02:24:35.487874

5 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
4

answered 2014-03-08 22:04:58 -0600

Pein gravatar image

This problem is solved.

**When using packstack where hostname is localhost.localdomain, mysql fails to install**

the more message can view the RatHat Bug 905737 page: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=905737 (https://bugzilla.redhat.com/show_bug....)

edit flag offensive delete link more

Comments

what shloud i put like hostname?

islem gravatar imageislem ( 2014-07-09 19:50:52 -0600 )edit
0

answered 2014-05-18 03:26:44 -0600

ERROR : Error appeared during Puppet run: 192.168.9.42_mysql.pp Error: mysqladmin -u root password '7a0adf98166746e5' returned 1 instead of one of [0] You will find full trace in log /var/tmp/packstack/20140518-125344-48iBG_/manifests/192.168.9.42_mysql.pp.log Please check log file /var/tmp/packstack/20140518-125344-48iBG_/openstack-setup.log for more information

edit flag offensive delete link more

Comments

did you fix it? i have the same error please help me

islem gravatar imageislem ( 2014-07-09 19:50:12 -0600 )edit
0

answered 2014-07-09 19:07:38 -0600

islem gravatar image

i have the same error please tell what can i put for the hostname??

edit flag offensive delete link more
0

answered 2014-06-06 05:43:25 -0600

rikm gravatar image

i have the same problem as Pein described on march 9. My hostname is NOT localhost.localdomain.

can someone point me in the right direction

edit flag offensive delete link more

Comments

Post your question separetly, not like answer

dbaxps gravatar imagedbaxps ( 2014-06-06 05:46:49 -0600 )edit
0

answered 2014-04-02 23:38:52 -0600

mrchinjung gravatar image

Hi, you have solution for fix this case. Please you show to me.

edit flag offensive delete link more

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-03-08 20:27:33 -0600

Seen: 850 times

Last updated: Jul 09 '14