Ask Your Question
0

Unable to start swift-proxy server [closed]

asked 2013-06-19 07:14:56 -0500

Jobin gravatar image

updated 2013-06-20 00:25:20 -0500

I installed swift manually using the guide given here. In the documentation it has been asked to start the proxy-server in swift using service proxy-server start, which I believe should be service swift-proxy start, since the former one gives an unknown service error.

However, even if I try starting using the latter command I get a start: Job failed to start error and if I start using /usr/bin/swift-proxy-server /etc/swift/proxy-server.conf I get an error message as follows:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/swift-proxy-server", line 22, in <module>
    run_wsgi(conf_file, 'proxy-server', default_port=8080, **options)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/swift/common/wsgi.py", line 119, in run_wsgi
    init_request_processor(conf_file, app_section, *args, **kwargs)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/swift/common/wsgi.py", line 246, in init_request_processor
    app = loadapp('config:%s' % conf_file, global_conf={'log_name': log_name})
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 247, in loadapp
    return loadobj(APP, uri, name=name, **kw)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 271, in loadobj
    global_conf=global_conf)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 296, in loadcontext
    global_conf=global_conf)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 320, in _loadconfig
    return loader.get_context(object_type, name, global_conf)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 450, in get_context
    global_additions=global_additions)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 562, in _pipeline_app_context
    for name in pipeline[:-1]]
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 408, in get_context
    object_type, name=name)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/paste/deploy/loadwsgi.py", line 587, in find_config_section
    self.filename))
LookupError: No section 'swift-proxy' (prefixed by 'filter') found in config /etc/swift/proxy-server.conf

My /etc/swift/proxy-server.conf is here.

Thanks!

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by koolhead17
close date 2013-11-17 20:08:54.240311

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-06-20 01:00:40 -0500

Jobin gravatar image

I had to add some parameters to my /etc/swift/proxy-server.conf file and remove the unnecessary and/or incorrect ones. The config file is here for your reference. Thanks a lot!

edit flag offensive delete link more

Comments

Jobin, were you able to fix the issue?

koolhead17 gravatar imagekoolhead17 ( 2013-11-17 19:22:16 -0500 )edit

It was the mis-configured `/etc/swift/proxy-server.conf` that was causing the problems. After configuring it as in the linked file, it was solved.

Jobin gravatar imageJobin ( 2013-11-17 20:07:37 -0500 )edit

Cool. I am closing it since its been fixed.

koolhead17 gravatar imagekoolhead17 ( 2013-11-17 20:08:39 -0500 )edit

This answer helped me somehow, in my case the proxy-server was duplicated in the main pipeline !

SyCode7 gravatar imageSyCode7 ( 2015-12-23 03:51:44 -0500 )edit

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2013-06-19 07:14:56 -0500

Seen: 4,437 times

Last updated: Jun 20 '13