Ask Your Question
1

Windows 7 recognized Virtio Drive in Folsom, not in Grizzly. [closed]

asked 2013-06-17 11:51:30 -0600

jamski gravatar image

I have re-installed my Openstack cloud using these instructions: https://github.com/mseknibilel/OpenStack-Grizzly-Install-Guide/blob/master/OpenStack_Grizzly_Install_Guide.rst

I used to have a Openstack cloud installation using these instructions: http://docs.openstack.org/folsom/basic-install/content/index.html

I have a Windows 7 insatallation .ISO that I had added a volder for Virtio Drivers during installation. This worked fine in Folsom. I was able to select the folder where the Virtio Drivers were, and then the drive would show up and I was able to install Windows.

This is not the case in Grizzly. I am not sure what is different or what I need to change.

Anyone have any ideas?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by jamski
close date 2013-07-17 10:36:56.563825

2 answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-06-17 22:02:59 -0600

Vysakh gravatar image

Folsom or Grizzly, steps to customizing/creating windows is almost similar. You may have a look on the below link on how to setup a windows image. I tried and it worked well.

http://blog.gridcentric.com/bid/297627/Creating-a-Windows-Image-on-OpenStack

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-07-17 06:33:49 -0600

Arminder S Girgla gravatar image

What error you get while trying to load driver from that folder? Have you added the ISO file as an image in Glance and using that to install on volume?

edit flag offensive delete link more

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-06-17 11:51:30 -0600

Seen: 365 times

Last updated: Jul 17 '13