Ask Your Question
0

After adding containers/objects via Dashboard, swift client calls do not list them

asked 2012-06-18 14:11:02 -0500

annegentle gravatar image

We're seeing this problem over and over again, reported via the doc comments at http://docs.openstack.org/essex/opens...

I've not been able to troubleshoot it but wanted to see if this is a known issue (or a known problem with swift client?)

Thanks, Anne

edit retag flag offensive close merge delete

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-06-18 19:29:39 -0500

gabriel-hurley gravatar image

Those bug reports are tremendously incomplete... we just did a revamp of the swift object/container code in Horizon about two weeks ago (looks like after those reports), but I can say that at least for me, running Horizon against Swift installed via devstack, container creation, object upload, etc. all worked correctly. The new code has been vetted by several Horizon developers.

The main question I would have is how did they install swift? It's certainly quite easy to misconfigure it if they didn't use a known-good configuration like devstack.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-06-19 12:49:38 -0500

annegentle gravatar image

They installed the Essex release combo using the guide. I think the sample proxy-server.conf has

allow_account_management = true

missing. Argh.

Thanks for taking a look - made me compare more closely to Devstack.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2012-06-18 14:11:02 -0500

Seen: 32 times

Last updated: Jun 19 '12