Ask Your Question
0

Issue is Launching Custom Image

asked 2011-01-20 12:34:59 -0500

naangilsunder gravatar image

HI all,

I have installed as per the link http://wiki.openstack.org/NovaInstall (Nova in Single Server )

Installed Nova in Ubuntu 10.10 64 bit

I am able to Launch instance of the OpenStack provided images.I get issue with the image that I bundle(Ubuntu 10.04 image).

I see the following difference while launching instance from Openstack provided image and Image bundled by me .

In Openstack provided image,

While launching instance, the image is getting copied from storage to the cache in the location “ /var/lib/nova/instances/instance-Instanceid/” I see the following files disk, console.log, ramdisk , kernel, disk-raw, libvirt.xml getting generated and available in the location.

In Custom Bundled Image,

While launching instance the image is getting copied from storage to the cache in the location “ /var/lib/nova/instances/instance-Instanceid/”

I see only the following files console.log, ramdisk , kernel, disk-raw, libvirt.xml getting generated and available in the location. The file name “disk” is not getting generated.

please help..

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2011-01-24 07:12:28 -0500

naangilsunder gravatar image

hi , i reinstalled the setup again , i think there was some problem with my setup and the problem get resolved...

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2011-01-20 12:34:59 -0500

Seen: 24 times

Last updated: Jan 24 '11