Ask Your Question
0

glance-api server not starting

asked 2012-06-06 21:43:35 -0500

sdtranquility gravatar image

hi whenever i try to upload the image to api server it gives me following error Failed to connect to the Glance API server 0.0.0.0:9292. Is the server running? my api.log file shows 2012-06-05 22:57:47 22504 INFO [eventlet.wsgi.server] Starting single process server 2012-06-05 23:13:28 23493 INFO [keystone.middleware.auth_token] Starting keystone auth_token middleware 2012-06-05 23:13:28 23493 INFO [eventlet.wsgi.server] Starting single process server

whenever i try to restart glance api i got stop: Unknown instance: glance-api start/running, process 1243

glance index is also not working i dont know what is problem

edit retag flag offensive close merge delete

3 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-08-31 20:02:51 -0500

It would be nice to know what you had to change.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-06-07 08:35:24 -0500

s-rain gravatar image

Hello Sanjaya,

Do you use glance with keystone? If you do, please paste glance endpoint.

Can you test glance-registry is working or not and execute "glance index --host=glance_ip" again?

Regards, Rain

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-06-09 13:38:45 -0500

sdtranquility gravatar image

thanks for the reply i just fix it it was samll config problem

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2012-06-06 21:43:35 -0500

Seen: 242 times

Last updated: Aug 31 '12