Ask Your Question
0

Stats reporting incorrect values

asked 2011-09-29 19:44:01 -0500

We have a swift all in one deployment (1.4.3) for testing and when requesting account information, the system is returning 0 bytes and 0 objects even though there are numerous objects in the account we're testing against. The container count is correct, but I am trying to understand what might be misconfigured to show Objects: 0 and Bytes: 0. We followed the SAIO guide to create this instance and I cannot find any documentation that appears similar to our issue. Syslog output does not seem to have any indication of a misconfiguration. Thank you for your help.

This is the result of swift commands: swift@saio:~/swift/trunk/bin$ swift -A https://saio:8080/auth/v1.0 -U test:tester -K testing stat Account: AUTH_test Containers: 8 Objects: 0 Bytes: 0 Accept-Ranges: bytes swift@saio:~/swift/trunk/bin$ swift -A https://saio:8080/auth/v1.0 -U test:tester -K testing list 10000_files 1000_files 100_files ARGS BKS ISO ATest Foo swift@saio:~/swift/trunk/bin$ swift -A https://saio:8080/auth/v1.0 -U test:tester -K testing stat 10000_files Account: AUTH_test Container: 10000_files Objects: 10000 Bytes: 12683775 Read ACL: Write ACL: Sync To: Sync Key: Accept-Ranges: bytes

edit retag flag offensive close merge delete

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2011-09-29 20:11:23 -0500

david-goetz gravatar image

Is your container-updater running?

edit flag offensive delete link more
0

answered 2011-09-30 11:40:24 -0500

No, it wasn't. That got it- Thanks so much!

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2011-09-29 19:44:01 -0500

Seen: 16 times

Last updated: Sep 30 '11