Ask Your Question
0

AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'clone'

asked 2011-02-15 07:42:58 -0500

janson071 gravatar image

easy_install-2.6 python-daemon==1.5.5

errors as follows:

Searching for python-daemon==1.5.5 Reading http://pypi.python.org/simple/python-daemon/ (http://pypi.python.org/simple/python-...) Download error: [Errno -3] Temporary failure in name resolution -- Some packages may not be found! Couldn't find index page for 'python-daemon' (maybe misspelled?) Scanning index of all packages (this may take a while) Reading http://pypi.python.org/simple/ Download error: [Errno -3] Temporary failure in name resolution -- Some packages may not be found! No local packages or download links found for python-daemon==1.5.5 Best match: None Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/easy_install-2.6", line 8, in load_entry_point('setuptools==0.6c11', 'console_scripts', 'easy_install-2.6')() File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/command/easy_install.py", line 1712, in main

File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/command/easy_install.py", line 1700, in with_ei_usage

File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/command/easy_install.py", line 1716, in <lambda>

File "/usr/lib64/python2.6/distutils/core.py", line 152, in setup dist.run_commands() File "/usr/lib64/python2.6/distutils/dist.py", line 975, in run_commands self.run_command(cmd) File "/usr/lib64/python2.6/distutils/dist.py", line 995, in run_command cmd_obj.run() File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/command/easy_install.py", line 211, in run

File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/command/easy_install.py", line 434, in easy_install

File "/usr/lib/python2.6/site-packages/setuptools-0.6c11-py2.6.egg/setuptools/package_index.py", line 475, in fetch_distribution AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'clone'

what can i do??????????

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2011-02-28 09:26:58 -0500

janson071 gravatar image

perhaps I don't install easy_install tools perfectly.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2011-02-15 07:42:58 -0500

Seen: 1,032 times

Last updated: Feb 28 '11