Ask Your Question
0

NOVA_Placement service credentials do not work

asked 2019-10-06 06:09:04 -0600

Behzad_1992 gravatar image

Hi all I am using Ububtu 18.04 with Stein release I wonder what is the issue of "Details: Placement service credentials do not work." when I issue the "nova-status upgrade check" command here is the output: http://paste.openstack.org/show/781336/

here is the nova.conf configuration file: http://paste.openstack.org/show/781487/

and here is the nova-scheduler log file: http://paste.openstack.org/show/781488/ which the issue is as follow: "Got no allocation candidates from the Placement API. This could be due to insufficient resources or a temporary occurrence as compute nodes start up."

any help would be appreciated. thanks

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2019-10-06 18:14:13 -0600

The error message indicates that the Placement credentials that you configured don't work. This is your configuration:

[placement]
region_name = RegionOne
project_domain_name = FIRST_DOMAIN
project_name = SERVICE_PROJECT
auth_type = password
user_domain_name = FIRST_DOMAIN
auth_url = http://10.10.13.110:5000/v3
username = placement
password = PonitofView

Could it be that the password contains a typo?

edit flag offensive delete link more

Comments

thanks for your response. The issue vase the incorrect password in the nova.conf file. thank you

Behzad_1992 gravatar imageBehzad_1992 ( 2019-10-07 15:57:02 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2019-10-06 06:05:57 -0600

Seen: 25 times

Last updated: Oct 06