Deploying with TripleO: Could not connect to cluster

asked 2019-06-14 06:14:14 -0500

I'm trying to deploy openstack with tripleo to two baremetal nodes. But at configuring step I'm getting the following error in ansible.log:

2019-06-11 18:54:11,357 p=328995 u=mistral |  TASK [Debug output for task: Run puppet host configuration for step 1] *********
2019-06-11 18:54:11,358 p=328995 u=mistral |  Tuesday 11 June 2019  18:54:11 +0300 (0:00:03.913)       0:03:55.445 **********
2019-06-11 18:54:11,410 p=328995 u=mistral |  fatal: [overcloud-controller-0]: FAILED! => {
    "failed_when_result": true,
    "outputs.stdout_lines | default([]) | union(outputs.stderr_lines | default([]))": [
        "error: Could not connect to cluster (is it running?)"
    ]
}
2019-06-11 18:54:11,452 p=328995 u=mistral |  fatal: [overcloud-novacompute-0]: FAILED! => {
    "failed_when_result": true,
    "outputs.stdout_lines | default([]) | union(outputs.stderr_lines | default([]))": [
        "error: Could not connect to cluster (is it running?)"
    ]
}
2019-06-11 18:54:11,454 p=328995 u=mistral |  PLAY RECAP *********************************************************************
2019-06-11 18:54:11,454 p=328995 u=mistral |  overcloud-controller-0     : ok=179  changed=111  unreachable=0    failed=1
2019-06-11 18:54:11,455 p=328995 u=mistral |  overcloud-novacompute-0    : ok=121  changed=60   unreachable=0    failed=1
2019-06-11 18:54:11,455 p=328995 u=mistral |  undercloud                 : ok=10   changed=7    unreachable=0    failed=0
2019-06-11 18:54:11,455 p=328995 u=mistral |  Tuesday 11 June 2019  18:54:11 +0300 (0:00:00.097)       0:03:55.543 **********
2019-06-11 18:54:11,455 p=328995 u=mistral |  ===============================================================================

From my controller and compute node:

[heat-admin@overcloud-controller-0 ~]$ sudo puppet apply --modulepath=/etc/puppet/modules:/opt/stack/puppet-modules:/usr/share/openstack-puppet/modules --detailed-exitcodes --summarize --logdest syslog --logdest console --color=false /var/lib/tripleo-config/puppet_step_config.pp
error: Could not connect to cluster (is it running?)

What I can do with it?

edit retag flag offensive close merge delete