Cant login to the dash board Failed to establish a new connection: [Errno 110] [closed]

asked 2019-05-26 09:08:18 -0600

rafi gravatar image

Hello guys,

Fresh install of stain but when I try to log in to the admin domain I get an error cant on the browser. The connection was reset. apache2 is running fine in openstack-dashboard machine, by looking at the error log of apache looks like it trying to access to Keystone API I don't know how to fix it. Thanks!

$cat /var/log/apache2/error.log [Sat May 25 13:53:44.502818 2019] [wsgi:error] [pid 22383:tid 139755412051712] [remote 10.10.10.17:59546]The connection was reset//10.20.20.15:5000/v3/auth/tokens: HTTPConnectionPool(host='10.20.20.15', port=5000): Max retries exceeded with url: /v3/auth/tokens (Caused by NewConnectionError('<urllib3.connection.httpconnection object="" at="" 0x7f1b3c2c3208="">: Failed to establish a new connection: [Errno 110] Connection timed out',)) [Sat May 25 13:53:44.503289 2019] [wsgi:error] [pid 22383:tid 139755412051712] [remote 10.10.10.17:59546] Login failed for user "admin" using domain "admin_domain", remote address 10.10.10.17

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Bernd Bausch
close date 2019-05-27 19:26:09.056188

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2019-05-26 10:48:21 -0600

Ajay Behera gravatar image

are you able to authenticate from the same machine(keystone hosted) using CLI(RC file)?

edit flag offensive delete link more
0

answered 2019-05-26 19:08:16 -0600

rafi gravatar image

I found the issue, I did a deployment on 4 different networks there is no routing on the public network of the Keystone service so I'm trying to see how I can redeploy the install with 3 different routing table one for each subnet.

edit flag offensive delete link more

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2019-05-26 09:08:18 -0600

Seen: 163 times

Last updated: May 26 '19