openstack horizon gui not showing newly created project/users under newly domain

asked 2019-04-22 09:13:26 -0500

rafi gravatar image

OpenStack horizon gui not showing newly created project/users under a new domain, but everything shows fine in CLI. The project and users were created on the horizon gui a notification in green shows successfully but nothing shows in the gui. The OpenStack Stein version was installed with juju charm bundle running 4 nodes any idea where to look? I'm wondering how the Horizon gui get updated (who's responsible to update the horizon gui) I would appreciate your help Thanks.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What CLI command did you use to list the new projects and users? I suppose you have to switch to the other domain in order to see them.

Javascript programs in Horizon update the dashboard pages.

Bernd Bausch gravatar imageBernd Bausch ( 2019-04-22 18:55:24 -0500 )edit

Hi, with the CLI everything seems fine but here's the command I've used.

$ openstack user list --domain test $ openstack project list --domain test

rafi gravatar imagerafi ( 2019-04-22 19:20:06 -0500 )edit

Well, you need to enter domain test when using the GUI.

Bernd Bausch gravatar imageBernd Bausch ( 2019-04-22 22:24:55 -0500 )edit

I know, All of my testings is under the test domain on the GUI side.

rafi gravatar imagerafi ( 2019-04-23 00:23:17 -0500 )edit

I'm having the exact same issue. Created user and project without issue on the GUI but then they're not displayed. When I try to create a project with the same name it says it's already taken.

Using the CLI I can see the user and project.

Tested with Rocky and Stein version.

eperezf gravatar imageeperezf ( 2019-04-23 20:03:23 -0500 )edit