Ask Your Question
0

Fail to add new compute node RDO - OpenStack Rock

asked 2018-11-13 11:40:11 -0500

anonymous user

Anonymous

updated 2018-11-15 15:29:41 -0500

novainfinite gravatar image

Hello, I have installed openstack using rdo script. My initial setup have a controller node (10.22.75.120) and a compute node (10.22.75.122). It is working fine.

Later i try to add a new compute node (10.22.75.124). Packstack runs non stop with out giving any error. I have attached my packstack answer file. Can anyone help me to add this new compute nod to openstack?

Thank you.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

1

Your answer file is not attached, but in any case, I would suggest looking into the log files to find out what it is doing or waiting for.

Bernd Bausch gravatar imageBernd Bausch ( 2018-11-14 01:00:58 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2018-11-14 22:43:43 -0500

Chathura gravatar image

Finally found the answer, Compute node 2 can not communicate with the controller because of iptables rules. Before run the packstack script edit the /etc/sysconfig/iptables file. Allow subnet of the tunnel network. And restart the iptables service.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-11-13 11:40:11 -0500

Seen: 32 times

Last updated: Nov 15 '18