Ask Your Question
0

RDO Install Failing keystone-all [closed]

asked 2014-02-10 09:25:34 -0600

peruzzijl gravatar image

My RDO install keeps failing due to a error in the keystone-all command. Looks as though it's attempting to call a function that takes 0 arguments but it's passing 2...

[root@localhost ~]# keystone-all 
Traceback (most recent call last): 
  File "/bin/keystone-all", line 100, in <module> 
    config.setup_logging(CONF, product_name='keystone') 
TypeError: setup_logging() takes no arguments (2 given)

I've exhausted everything outside of completely reinstalling the host, which I am willing to do but only as my very last option. My Environment:

Fedora 19 64bit
Linux localhost 3.12.9-201.fc19.x86_64 #1 SMP Wed Jan 29 15:44:35 UTC 2014 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
mysql  Ver 15.1 Distrib 5.5.34-MariaDB, for Linux (x86_64) using readline 5.1
keystone --version  0.5.0.2

thanks in advance for the assistance.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by peruzzijl
close date 2014-02-10 20:16:49.361486

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-02-10 20:16:23 -0600

peruzzijl gravatar image

I ended up performing a re-install of the OS, which fixed the issue. My guess is that I had previously installed devstack which may have thrown off some things..?

edit flag offensive delete link more

Comments

Right devstack does many modifications to the system, and outside any package management etc. and so is best restricted to VMs

pixelbeat gravatar imagepixelbeat ( 2014-02-11 05:36:41 -0600 )edit

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

Stats

Asked: 2014-02-10 09:25:34 -0600

Seen: 124 times

Last updated: Feb 10 '14