Ask Your Question
0

Could not connect to instance. Retrying.: SSLError: [SSL] PEM lib (_ssl.c:2554)

asked 2018-10-30 13:04:13 -0500

esxzawq gravatar image

updated 2018-10-30 13:05:25 -0500

hello everybody

I have configured octavia , but after running openstack loadbalancer create --project service --name test1 --vip-subnet-id provider

the octavia-worker log says :

Could not connect to instance. Retrying.: SSLError: [SSL] PEM lib (_ssl.c:2554)

thanks in advance

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2018-10-30 13:18:30 -0500

johnsom gravatar image

Without the rest of the warning message there, it's hard to tell what the exact SSL issue is, but I recently wrote a step-by-step certificates configuration guide for Octaiva that should address this issue.

https://review.openstack.org/#/c/613454/

There is some configuration issue with how the controller and amphora certificates are setup.

Michael

edit flag offensive delete link more

Comments

thank you michael I tried this and error changed to Could not connect to instance. Retrying.: SSLError: [SSL: BAD_SIGNATURE] bad signature (_ssl.c:579) I have used your openssl.cnf and I have used the same passphrase for all steps , does it make problem !

esxzawq gravatar imageesxzawq ( 2018-11-02 05:39:25 -0500 )edit

can we ignore the controller and amphora certificates that they connect without any certification !

esxzawq gravatar imageesxzawq ( 2018-11-02 12:37:27 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-10-30 13:04:13 -0500

Seen: 125 times

Last updated: Oct 30 '18