HTTP Error 400: Bad Request when running swift-recon -rla command

asked 2018-01-30 20:36:59 -0500

jcorkey gravatar image

I am told by this documentation below that running swift-recon -rla on the swift_proxy_server can help determine if I have a healthy swift system

[https://docs.openstack.org/swift/late...]

But when I run swift-recon -rla I get the output below

 (swift-proxy-server)[root@openstackstorage1 /]# swift-recon -rla
    ===============================================================================
    --> Starting reconnaissance on 1 hosts (object)
    ===============================================================================
    [2018-01-30 21:00:26] Checking async pendings
    -> http://170.28.9.7:6000/recon/async: HTTP Error 400: Bad Request
    [async_pending] - No hosts returned valid data.
    ===============================================================================
    [2018-01-30 21:00:26] Checking on replication
    -> http://170.28.9.7:6000/recon/replication/object: HTTP Error 400: Bad Request
    [failure] - No hosts returned valid data.
    [success] - No hosts returned valid data.
    [replication_time] - No hosts returned valid data.
    [attempted] - No hosts returned valid data.
    ===============================================================================
    [2018-01-30 21:00:26] Checking load averages
    -> http://170.28.9.7:6000/recon/load: HTTP Error 400: Bad Request
    [5m_load_avg] - No hosts returned valid data.
    [15m_load_avg] - No hosts returned valid data.
    [1m_load_avg] - No hosts returned valid data.
    ===============================================================================

Anybody know what this means and what action I need to take to trouble shoot this or fix it??

edit retag flag offensive close merge delete