Ask Your Question
0

While executing tempest test cases on kolla environment I keep on getting the following error [Errno 2] No such file or directory\\n\'\np6\nsb.' on multiple test cases. I am not sure how this issue can be resolved.

asked 2017-08-14 00:56:21 -0500

guptas gravatar image

updated 2017-08-14 03:51:01 -0500

Here is my tempest.conf:


[DEFAULT]
debug = False
log_file = tempest.log
use_stderr = False
log_dir = /var/log/kolla/tempest/

[auth]
admin_username = admin
admin_password = GIuoHqQesMvFiYvikB3EuqlEyGn6e6ARHw0ZIXyR
admin_project_name = admin
admin_domain_name = default

[dashboard]
dashboard_url = http://172.16.109.113/
login_url = http://172.16.109.113/auth/login

[service_available]
cinder = yes
neutron = yes
glance = yes
swift = no
nova = yes
heat = yes
horizon = yes
ceilometer = no

[compute]
max_microversion = latest
image_ref = 7aae35ed-26d6-4254-b8a8-61f50d1ae3ed
image_ref_alt = 7aae35ed-26d6-4254-b8a8-61f50d1ae3ed
flavor_ref = 1
flavor_ref_alt = 2
region = RegionOne

[compute-feature-enabled]
allow_port_security_disabled = false
pause = true
shelve = true
suspend = true

[identity]
region = RegionOne
auth_version = v3
uri = http://172.16.109.113:35357/v2.0
uri_v3 = http://172.16.109.113:35357/v3

[image]
region = RegionOne
http_image = http://download.cirros-cloud.net/0.3.4/cirros-0.3.4-x86_64-disk.img

[network]
region = RegionOne
public_network_id = f04f7fe5-25e1-4d7e-b440-749a4712b776
floating_network_name = public1
project_networks_reachable = false

[network-feature-enabled]
ipv6 = false

[scenario]
img_dir = /tempest-source/tempest-13.0.0/
aki_img_file = cirros-0.3.1-x86_64-vmlinuz
ami_img_file = cirros-0.3.1-x86_64-blank.img
ari_img_file = cirros-0.3.1-x86_64-initrd
img_container_format = bare
img_disk_format = qcow2
img_file = cirros-0.3.1-x86_64-disk.img

[object-storage]
region = RegionOne

[orchestration]
region = RegionOne

[volume]
region = RegionOne

[volume-feature-enabled]
api_v1 = False

[validation]
image_ssh_user = cirros
image_ssh_password = cubswin:)

I am executing test cases individually using command: python -m testtools.run <test-case> And the version of tempest I am using is 13.0.0.

Any help would be appreciated.

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-08-25 00:58:21 -0500

guptas gravatar image

It was a python error. Adding shell=True in the subprocess.Popen call solved this issue.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-08-14 00:56:21 -0500

Seen: 108 times

Last updated: Aug 25 '17