Ask Your Question
0

[imp] Unable to get IP address for created SRIOV VM after running ifconfig command on console window

asked 2017-08-02 12:48:06 -0600

Ruchir Nerurkar gravatar image

updated 2017-08-03 07:58:45 -0600

Hello All,

I have launched an instance on one of the computes and it has gone into active status. I could see on dashboard that IPv4 address has been already assigned to the created instance.

However when i am checking the console window to see the ip address assigned, i couldn't see any address and just shows the loopback address.

PFB the console logs received on dashboard::-

info: initramfs loading root from /dev/vda1
info: /etc/init.d/rc.sysinit: up at 0.80
info: container: none
Starting logging: OK
modprobe: module virtio_blk not found in modules.dep
modprobe: module virtio_net not found in modules.dep
WARN: /etc/rc3.d/S10-load-modules failed
Initializing random number generator... done.
Starting acpid: OK
cirros-ds 'local' up at 0.90
no results found for mode=local. up 0.93. searched: nocloud configdrive ec2
Starting network...
ip: SIOCGIFFLAGS: No such device
WARN: /etc/rc3.d/S40-network failed
cirros-ds 'net' up at 0.94
checking http://169.254.169.254/2009-04-04/instance-id
failed 1/20: up 0.95. request failed
failed 2/20: up 3.00. request failed
failed 3/20: up 5.01. request failed
failed 4/20: up 7.02. request failed
failed 5/20: up 9.03. request failed
failed 6/20: up 11.04. request failed
failed 7/20: up 13.05. request failed
failed 8/20: up 15.06. request failed
failed 9/20: up 17.07. request failed
failed 10/20: up 19.08. request failed
failed 11/20: up 21.09. request failed
failed 12/20: up 23.10. request failed
failed 13/20: up 25.11. request failed
failed 14/20: up 27.12. request failed
failed 15/20: up 29.13. request failed
failed 16/20: up 31.14. request failed
failed 17/20: up 33.14. request failed
failed 18/20: up 35.15. request failed

Kindly let me know if any of you knows solution on this.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What physical_device_mappings have you specified in sriov_agent.ini?? Is the interface up and has its VFs created?

Diavel gravatar imageDiavel ( 2017-08-04 02:29:54 -0600 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-08-03 05:12:34 -0600

Starting network... ip: SIOCGIFFLAGS: No such device your ip link is not up

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-08-02 12:48:06 -0600

Seen: 116 times

Last updated: Aug 03 '17