Ask Your Question
0

Adding a compute host with packstack hangs

asked 2017-06-14 17:23:08 -0500

Jamie gravatar image

We are using Packstack Ocata on CentOS 7 machines and are able to stand up an all in one node connected to an existing network just fine using https://www.rdoproject.org/networking/neutron-with-existing-external-network/ (these instructions). However, when I use the instructions on referenced on https://www.rdoproject.org/install/adding-a-compute-node/ (Adding a compute node) the install process hangs on Testing if the compute.pp puppet module has completed. I can't seem to find any thing in the logs that would point to why its hanging. Each machine is a clean install of CentOS minimal and each with two active NICs with IP addresses on the same subnet. Is there anything special I need to do on the compute host like build bridges before the install? Any help would be greatly appreciated.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Hi, Have you verify is it some firewall issue or SELINUX issue ?What is the status of NetworkManager Service ?? Are you still facing that issue ? What is the work around you tried ? --Regards

CloudEnthusiast gravatar imageCloudEnthusiast ( 2017-08-22 04:56:43 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-08-21 11:26:21 -0500

jpena-c gravatar image

While Packstack is running, you can check the /var/tmp/packstack directory on the new node. There, you should see the log files from the Packstack installation, which should give you some hint on what is failing.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-06-14 17:23:08 -0500

Seen: 78 times

Last updated: Aug 21