When connect at instance from many path is disconnect and compute host disconnect too

asked 2017-05-09 06:09:28 -0500

Hi, I installed openstack mitaka version with one controller node and 2 compute node by rdo project. I configured all projects and (External-private) networks fine . I created new instance at project connected at private network and has all valid features . It's pingable and connected fine . Now the problem when connect at that instance from many paths the network connection disconnect and the compute host disconnect too and when I ping at it show destination host unreachable . when wait at least 15 min it come back again . when did ssh connection at instance and run top command the instance frozen . Kindly, Help me about my issue .

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

If the compute host disconnects and is unreachable, you need to troubleshoot at the operating system and networking level, not OpenStack.

Bernd Bausch gravatar imageBernd Bausch ( 2017-05-10 02:59:25 -0500 )edit

I did troubleshoot and the network or O.S is fine but the problem did when connected at the instance that hosted in the compute node . I try another compute host and the problem repeated .

Caravaro gravatar imageCaravaro ( 2017-05-10 03:07:17 -0500 )edit

You say "the compute host disconnect too and when I ping at it show destination host unreachable". This indicates that the compute host has connectivity problems.

Bernd Bausch gravatar imageBernd Bausch ( 2017-05-10 05:43:33 -0500 )edit

thanks about your help , the compute host worked fine the issue begin when doing traffic at instance only .

Caravaro gravatar imageCaravaro ( 2017-05-10 06:38:55 -0500 )edit