Routing between two private networks with Neutron [closed]

asked 2014-01-17 11:10:54 -0500

DaveJ gravatar image

updated 2014-01-17 11:11:17 -0500

Hi guys,

I have set up a multi-node openstack deployment, using the provider router, with private networks option. I can assign floating IPs to my instances, and access them without any problems.

I then tried to create multiple private networks, with a single machine connected two each. I created a router, and added a port from each network to the router. Unfortunately I don't seem to be able to route between the machines. Is there something I am missing?

Heres the view of the Network Topology: https://docs.google.com/drawings/d/1bhYZ4MPz56FfkEyWU1TZhmNbsoincgJnRZE2Yw9BbOY/edit?usp=sharing (Network Topology)

As you can see there are two instances, one connected to the service network with an IP 20.0.13, and one connected to the data network with an IP 20.0.0.2. The router sits between the two.

Any ideas on what I have missed? I did try adding explicit route rules to the two subnets, but that'd didn't seem to help.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by larsks
close date 2014-03-21 12:55:48.358641

Comments

Do you have the necessary security group rules to permit traffic between these networks?

larsks gravatar imagelarsks ( 2014-01-17 22:16:37 -0500 )edit

Hi, Yes I added all TCP and UDP to the default rule, to try and get it working. Still no change. I'm about to try on another deployment to see if I get the same issue

DaveJ gravatar imageDaveJ ( 2014-01-22 07:01:07 -0500 )edit

DaveJ, have you made any progress on this? Can you update us on your status?

rbowen gravatar imagerbowen ( 2014-03-03 12:47:42 -0500 )edit