Ask Your Question
0

Using devstack unable to view images in horizon but CLI is ok

asked 2016-12-14 03:45:37 -0500

dalem gravatar image

updated 2016-12-15 11:51:17 -0500

After installing devstack ( stable/newton) i ovserve that horizon is not displaying the a) images b) instances Going through the horizon logs i observe the following:


sudo tail -f /var/log/apache2/horizon_error.log | sed 's/\x1b/\o033/g' 2016-12-14 09:22:36.437220 Internal Server Error: /dashboard/i18n/js/horizon+openstack_dashboard+tacker_horizon+tacker_horizon.openstack_dashboard.dashboards.nfv/

2016-12-14 09:22:36.437277 Traceback (most recent call last):

2016-12-14 09:22:36.437282 File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/core/handlers/base.py", line 132, in get_response

2016-12-14 09:22:36.437284 response = wrapped_callback(request, callback_args, *callback_kwargs)

2016-12-14 09:22:36.437287 File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/views/i18n.py", line 315, in javascript_catalog

2016-12-14 09:22:36.437289 catalog, plural = get_javascript_catalog(locale, domain, packages)

2016-12-14 09:22:36.437291 File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/views/i18n.py", line 207, in get_javascript_catalog

2016-12-14 09:22:36.437293 path = os.path.join(os.path.dirname(upath(p.__file__)), 'locale')

2016-12-14 09:22:36.437296 AttributeError: 'module' object has no attribute '__file__'


Any idea what could be the reson?

edit retag flag offensive close merge delete

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-12-15 13:14:21 -0500

dalem gravatar image

updated 2016-12-15 16:05:04 -0500

I investigated further by comparing the logs with a working installation.

it seems that the following folders/files are not generated in my case: /opt/stack/tacker-horizon/tacker_horizon/locale /opt/stack/tacker-horizon/tacker_horizon/__init__.pyc /opt/stack/tacker-horizon/tacker_horizon/openstack_dashboard/dashboards/nfv/__init__.pyc /opt/stack/tacker-horizon/tacker_horizon/openstack_dashboard/dashboards/nfv/locale

My local.conf reads as follows:


[[local|localrc]] HOST_IP=127.0.0.1

ADMIN_PASSWORD=devstack MYSQL_PASSWORD=devstack

RABBIT_PASSWORD=devstack

SERVICE_PASSWORD=$ADMIN_PASSWORD

SERVICE_TOKEN=devstack

PIP_USE_MIRRORS=False

USE_GET_PIP=1

OFFLINE=True

LOGFILE=$DEST/logs/stack.sh.log

SCREEN_LOGDIR=$DEST/logs/screen

VERBOSE=True

ENABLE_DEBUG_LOG_LEVEL=True

ENABLE_VERBOSE_LOG_LEVEL=True

Q_PLUGIN=ml2

Q_AGENT=openvswitch

Q_USE_PROVIDERNET_FOR_PUBLIC=False

FLOATING_RANGE=10.10.10.0/24

Q_FLOATING_ALLOCATION_POOL="start=10.10.10.101,end=10.10.10.201"

PUBLIC_NETWORK_NAME=external

PUBLIC_NETWORK_GATEWAY=10.10.10.1

PUBLIC_PHYSICAL_NETWORK=public

PUBLIC_BRIDGE=br-ext

NETWORK_GATEWAY=${NETWORK_GATEWAY:-15.0.0.1}

FIXED_RANGE=${FIXED_RANGE:-15.0.0.0/24}

enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker (https://git.openstack.org/openstack/t...)

enable_plugin networking-sfc git://git.openstack.org/openstack/networking-sfc stable/newton

enable_service n-novnc

enable_service n-cauth

disable_service tempest


Please let me know if there is anything wrong.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2017-01-20 04:57:27 -0500

Hi dalem,

the issue is because of the tacker service enabled while installing the newton - openstack

              enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker

disabling the tacker plug-in in local.conf and unstack

         #enable_plugin tacker https://git.openstack.org/openstack/tacker

run the ./stack.sh , issue will be disappears.

Thanks, Rajkumar

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Get to know Ask OpenStack

Resources for moderators

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2016-12-14 03:45:37 -0500

Seen: 254 times

Last updated: Jan 20 '17