Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

I am running two OpenStack Liberty deployments on Ubuntu 14.04: One in a fully virtualized environment based on vSphere 5.5, the other is a HA deployment based on physical machines and an NFS shared storage. I had a lot of trouble getting things working, but both installation make a good job so far. We are planning to use Tempest for validation, hopefully we get the suite running.

The most critical remaining issue is this: https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1517926

The problem has been fixed, but not released until now.

Don't give up! Post your problems and the community will help you. I can only give you the confidence that Liberty is definelty working.

I am running two OpenStack Liberty deployments on Ubuntu 14.04: One in a fully virtualized environment based on vSphere 5.5, the other is a HA deployment based on physical machines and an NFS shared storage. I had a lot of trouble getting things working, but both installation installations make a good job so far. We are planning to use Tempest for validation, hopefully we get the suite running.

The most critical remaining issue is this: https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1517926

The problem has been fixed, but not released until now.

Don't give up! Post your problems and the community will help you. I can only give you the confidence that Liberty is definelty working.

I am running two OpenStack Liberty deployments on Ubuntu 14.04: One in a fully virtualized environment based on vSphere 5.5, the other is a HA deployment based on physical machines and an NFS shared storage. I had a lot of trouble getting things working, but both installations make a good job so far. We are planning to use Tempest for validation, hopefully we get the suite running.

The most critical remaining issue is this: https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1517926

The problem has been fixed, but not released until now.

Don't give up! Post your problems and the community will help you. Without more details, I can only give you the confidence that Liberty is definelty working.

I am running two OpenStack Liberty deployments on Ubuntu 14.04: One in a fully virtualized environment based on vSphere 5.5, the other is a HA deployment based on physical machines and an NFS shared storage. I had a lot of trouble getting things working, but both installations make a good job so far. We are planning to use Tempest for validation, hopefully we get the suite running.

The most critical remaining issue is this: https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1517926

The problem has been fixed, but not released until now.

Don't give up! Post your problems and the community will help you. Without more details, I can only give you the confidence that Liberty is definelty definitely working.