Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

From your pastebin:

------- os-svc02.os.lan OpenVSwitch Flow Dump (ofctl dump-flows br-virtual) -------

NXST_FLOW reply (xid=0x4): cookie=0x0, duration=132980.405s, table=0, n_packets=6, n_bytes=468, priority=2,in_port=2 actions=drop cookie=0x0, duration=132915.083s, table=0, n_packets=841, n_bytes=101410, priority=4,in_port=2,dl_vlan=1 actions=mod_vlan_vid:60,NORMAL cookie=0x0, duration=132914.768s, table=0, n_packets=0, n_bytes=0, priority=4,in_port=2,dl_vlan=2 actions=mod_vlan_vid:62,NORMAL cookie=0x0, duration=132983.387s, table=0, n_packets=15591, n_bytes=1723753, priority=1 actions=NORMAL

------- cmp01.os.lan OpenVSwitch Flow Dump (ofctl dump-flows br-virtual) -------

NXST_FLOW reply (xid=0x4): cookie=0x0, duration=138494.171s, table=0, n_packets=6, n_bytes=468, priority=2,in_port=2 actions=drop cookie=0x0, duration=138489.237s, table=0, n_packets=2906, n_bytes=352323, priority=4,in_port=2,dl_vlan=1 actions=mod_vlan_vid:60,NORMAL cookie=0x0, duration=138494.714s, table=0, n_packets=86390, n_bytes=6876718, priority=1 actions=NORMAL

------- cmp02.os.lan OpenVSwitch Flow Dump (ofctl dump-flows br-virtual) -------# NXST_FLOW reply (xid=0x4): cookie=0x0, duration=125085.395s, table=0, n_packets=78608, n_bytes=6295543, priority=0 actions=NORMAL

This configuration looks fine to me. On cmp02 tagging rules are not present because no ports are create on br-int.

I am not aware of any issues with OVS tagging and bond interfaces, even if it would be worth checking. Also, I've noticed that on svc-02 br-virtual is connected to eth1 whereas on the other two it's connected to bond0. Is there a chance this might be related to the problem you're seeing?