Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

I feel your pain - I don't have an answer for you but I have similar even bigger problem:

I deployed pike release using dvr+vrrp configuration based on this guide.

It requires openvswitch (linuxbridge doesn't support that) and openvswitch requires l2population to be enabled:D

I saw warnings that l2population causes problems but it is required by openvswitch's dvr mode - after disabling l2population ovs-agent won't start :/

I have problems with metadata agent which drops connections during vm's provisioning because of router's HA.

I'm trying to get some support on irc - i'll update you if needed. Cheers!

I feel your pain - I don't have an answer for you but I have similar even bigger problem:

I deployed pike release using dvr+vrrp configuration based on this guide.

It requires openvswitch (linuxbridge doesn't support that) and openvswitch requires l2population to be enabled:D

I saw warnings that l2population causes problems but it is required by openvswitch's dvr mode - after disabling l2population ovs-agent won't start :/

I have problems with metadata agent which drops connections during vm's provisioning because of router's HA.

I'm trying to get some support on irc - i'll update you if needed. Cheers!

UPDATE 20180323 - Dongcan Ye (hellochosen@gmail.com) solved my problem with metadata - there is a bug for metadata proxy if you enable dvr_snat and ha - check this bug report #1606741. I applied his PATCH on all computes and it works as expected